Så sparar du tid och pengar inför verkstadsbesöket

Jämför verkstäder och spara pengar på ditt nästa verkstadsbesök.

Att ta bilen till verkstaden med jämna mellanrum är något man får räkna med som bilägare. Oavsett om det handlar om årlig bilservice eller att laga plötsliga fel kan det bli en utdragen process. Ibland också en onödigt dyr historia. Med Lasingoo kan du snabbt och enkelt jämföra bilverkstäder och på så vis spara både tid och pengar.

– Lasingoo ger dig tydlig information som tidigare varit svår att få tag på så här enkelt, säger Gustaf Hesselman, vd på Lasingoo.

 

[maxbutton id=”2″ ]

 

 

Hitta bästa bilverkstaden

När det är dags att serva eller laga bilen åker många till närmsta bilverkstad, oavsett väntetid och kostnad. Detta kan leda till att man får tid först veckor senare och ibland betalar mer än nödvändigt. 

Med tjänsten Lasingoo kan du enkelt jämföra verkstäder på pris, nästa bokningsbara tid, läge och tidigare kunders omdömen.

– Det är väldigt få som jämför erbjudanden innan sitt verkstadsbesök idag. Med Lasingoo blir det enklare att vara en upplyst konsument. Här slipper du ringa runt till fler verkstäder och vänta i dagar på offerter. Det fasta priset syns direkt på skärmen och du får tillgång till information om vilka arbetsmoment som ska utföras i arbetet, berättar Gustaf Hesselman.

 

[maxbutton id=”4″ ]

 

Enkel användning

Allt du behöver göra för att boka en verkstad via Lasingoo är att skriva in bilens registreringsnummer, miltal och vad du behöver hjälp med. Sedan listas de bilverkstäder som kan erbjuda dig den hjälp du behöver. När du sedan hittat den verkstad som passar dina önskemål bäst kan du med ett enkelt knapptryck boka din tid. 

Se en kort informationsfilm om Lasingoo