Jämför bilverkstäder
och spara tid och pengar

Förenkla ditt verkstadsval genom att jämföra bilverkstäder

Som bilägare kan det vara svårt att veta exakt vad som ingår i en bilservice och hur mycket det kommer att kosta. Dessutom kan priserna mellan olika verkstäder skilja sig åt ganska mycket. Ett bra sätt att få en bredare överblick är att jämföra flera verkstäder innan det är dags att lämna in bilen.

Endast 1 av 10 jämför bilverkstäder 

En undersökning från 2016 visar att endast en av tio svenskar faktiskt kontaktar flera olika verkstäder inför service eller reparation, vilket leder till att många istället känner en oro när de ska lämna in bilen. En oro som är lätt att undvika. 

Fasta priser

På lasingoo.se kan du med hjälp av vår teknik räkna fram fasta priser på servicetjänster och få information från flera olika verkstäder, något som du tidigare endast kunnat få på plats hos verkstaden. Det gör det möjligt för dig att ta del av information på ett smidigare sätt så att du redan innan ditt verkstadsbesök har ordning på vad ett specifikt arbete kommer att kosta.

I urvalet som listas får du också information om läge, nästa bokningsbara tid och genomsnittligt omdöme. Jämför verkstäderna för att gå vidare med den som är bäst för dig. Känner du att du behöver mer information kan du enkelt gå in på verkstadens profilsida. 

Jämför på kundomdömen

Det är inte bara det fasta priset som förenklar för dig, utan även möjligheten att läsa tidigare kunders omdömen där de bedömt verkstädernas arbete och kundbemötande. Omdöme och pris tillsammans med tillgänglighet och verkstadens läge ger en god grund i ditt verkstadsval.

När du gjort din jämförelse och hittat den verkstad du vill lämna in din bil hos bokar du enkelt i lugn och ro direkt på lasingoo.se. Inga samtal till verkstaden behövs. 

 

 

Har du frågor om hur Lasingoo funkar?

Då är det bara att slå oss en signal. Lasingoos kundtjänst håller öppet alla vardagar mellan 8-17. Du når oss på 020-10 91 42 eller info@lasingoo.se.