Sveriges bästa bilverkstäder 2017

Se listan över Sveriges bästa bilverkstäder

För andra året i rad delar Lasingoo nu med sig av data som visar vilka verkstäder i Sverige som fått högst betyg av kunderna efter utfört arbete. Efter mycket hård konkurrens lyckas Speedy Bilservice i Vällingby återigen knipa åt sig förstaplatsen.

I en intervju i Aftonbladet förklarar verkstadsägaren Raid Gergees framgångsreceptet:

– Det viktigaste är ärlighet och tydlighet. Vi utgår från kunden, kommer överens om vad som ska åtgärdas på bilen och lämnar tidigt ett kostnadsförslag. Vi filmar ofta felet som vi fixar och visar kunden som kan se och förstå vad vi har gjort. Vi bygger en relation med kunden, säger Raid Gergees som driver verkstaden tillsammans med fem medarbetare.

Speedy Vällingby - Årets Stjärnverkstad

Stjärnverkstad

För att motivera verkstäder att prioritera arbetet med kundnöjdhet skapades utmärkelsen Stjärnverkstad, en kvalitetsstämpel för verkstäder med minst 10 omdömen där betyget når upp till ett genomsnitt om minst 4,0 av 5 stjärnor. I dagsläget finns cirka 35 Stjärnverkstäder på Lasingoo.

För bilägare kan det vara mycket värdefullt att ta del av tidigare kunders erfarenheter inför valet av bilverkstad vid till exempel reparation eller service.

Verkstadskunder som oberoende av varandra rekommenderar en verkstad på grund av medarbetarnas skicklighet och positiva kundbemötande påverkar i hög grad nästa kunds val av bilverkstad. Dessa omdömen förenklar för bilägaren och driver nya kunder till de verkstäder som verkligen utmärker sig. 

Andra bilverkstäder i media

Även andra verkstäder som hamnat på Lasingoos topplista har fångat mediernas intresse. Här kan du till exempel lyssna på när Roger Nilsen på Kuröds Rostskyddscenter blir intervjuad i Sveriges Radio P4 Väst och i en annan intervju berättar Michael Forsberg, verkstadschef på Avgassystemet i Vallentuna, om hur man på 10 månader klättrar till listans andraplats.

HELA TOPPLISTAN