Svenska bilverkstäderna med högst betyg

Via kundomdömen som bilägare ger när de besökt en bilverkstad för service- eller reparationsarbeten kan vi utläsa vilka bilverkstäder i Sverige som fått bäst betyg av sina kunder. Högst betyg av alla svenska verkstäder har Speedy Autoservice i Vällingby fått av Lasingoos kunder.

I en intervju i Expressen säger verkstadsägaren Raid Gergees:

Det känns helt fantastiskt. Självklart är vi väldigt stolta. Vi har jobbat mycket med kundnöjdhet och lärt oss att det första intrycket är väldigt viktigt. Att det är ordning och reda i mottagningen och på verkstaden. Och sen försöker vi alltid att vara positiva och glada, det kostar inget. Vi vet att vi får många kunder genom att människor berättar om sitt senaste besök hos oss, men det här är ett bevis på att vår satsning på kundnöjdhet ger resultat, avslutar Raid Gergees.

Här är hela listan på verkstäderna och deras snittbetyg

Verkstadsomdömen stor hjälp för konsumenten

Efter avklarat verkstadsbesök ombeds varje Lasingoo-kund att lämna ett omdöme om verkstaden. Dessa omdömen görs synliga i på verkstadens profilsida på Lasingoo och syns också tydligt när kunden listar verkstäder för att jämföra deras erbjudanden på webbplatsen.

Kundbemötande och kompetens viktigt

Eftersom man köper den här typen av tjänst relativt sällan kan erfarenheter och omdömen från andra konsumenter tillföra ett stort värde. De flesta omdömen handlar om kundbemötande och kompetens, som är viktiga parametrar när kunden ska välja verkstad. 

Många bilägare upplever att de har låg kunskap vad gäller bilen, service och reparationer. Kundomdömen bidrar till att göra valet av verkstad enklare.

Är det dags för dig att serva eller reparera bilen? 
Gå på rekommendation. Lyssna med vänner och bekanta, och kolla vad andra kunder säger om sin upplevelse hos bilverkstaden. Sök och boka din verkstad enkelt här.