Lasingoo i ny förpackning
förenklar verkstadsvalet ytterligare

Förenkla ditt verkstadsval med Lasingoo

Vi på Lasingoo har under våren genomfört omfattande förändringar för att förbättra våra tjänster och erbjudanden för både konsument och verkstadsägare. Resultatet är bland annat en responsiv och betydligt snabbare webbplats, mer effektiv bokningsprocess och ett enkelt system för tillvalstjänster.

Vad betyder detta för konsumenter och verkstadsägare?

Enklare bokningsprocess

Konsumenter kommer uppleva att nya Lasingoo innebär ett enklare bokningsflöde där portalen väljer rätt bilservice åt dig, med färre steg och mindre information att fylla i. Det ger också användaren bättre funktioner för sortering och filtrering av verkstadsurvalet.

Tillvalstjänster

Ytterligare en förbättring är att man nu kan boka tillvalstjänster på de verkstäder som erbjuder det. Detta innebär till exempel biltvätt, lånebil eller byte av lampa i samband med att verkstaden utför andra arbeten på bilen.   

 

Bättre produkt

För verkstäder innebär det att vi tillsammans kan skapa en bättre produkt. Vi är snabbare när det kommer till uppdateringar av systemet eller utveckling av nya funktioner. Vi har högre konverteringsgrad i den nya produkten vilket gör att vi ser till att fler kunder hittar rätt verkstad. En av de största nyheterna är tillvalstjänsterna där verkstaden har möjlighet till merförsäljning redan i samband med att kunden genomför sin bokning och har bilen i fokus. Det innebär också att verkstäderna profileras på ett trevligare sätt. 

Bokningsmotor till egna hemsidan

För verkstäder som anslutit sig med silver- eller guldabonnemang introduceras inom kort även en bokningswidget som gör det möjligt att integrera Lasingoos fastprisbokningar till verkstadens egna hemsida.

Vad betyder detta för Lasingoo?

Tidigare har den rent tekniska utvecklingen av Lasingoo funnits i Tyskland men i samband med lanseringen av den nya webbplatsen har stora delar av vår utveckling flyttats hem till Sverige. För vår del betyder det att vi kommer närmre tekniken och snabbare kan implementera den utveckling vi vill för att skapa en så bra produkt som möjligt. Det ger oss också större möjlighet att styra utvecklingen efter våra specifika marknaders efterfrågan, som faktiskt skiljer sig rätt mycket från den tyska marknaden.

Vill du boka verkstadstjänster till fast pris online? Jämföra verkstäders olika erbjudanden, omdömen och geografiskt läge för att i lugn och ro välja en verkstad som passar dig bäst? Det gör du enkelt på lasingoo.se. Allt du behöver veta för att genomföra en bokning är ditt registreringsnummer och hur långt bilen har gått.