Nu gör vi hämta och lämna-service tillgänglig för tusentals verkstäder

Nu kan verkstäder erbjuda hämta och lämna-service

För att förenkla för både bilägare och verkstäder som påverkas av coronaviruset har Lasingoo lanserat möjligheten att lägga till en hämta och lämna-tjänst på bokningen. Tjänsten innebär att verkstaden hämtar bilen hos bilägaren, utför det arbete som behövs och lämnar sedan tillbaka bilen. Hämta/lämna-tjänsten finns tillgänglig för alla Lasingoo-anslutna verkstäder runt om i landet. 

Din bilverkstad kan nu erbjuda hämta och lämna-service

I takt med att alltfler människor väljer att stanna hemma för att motverka ytterligare spridning av coronaviruset har flera av landets bilverkstäder sett en kraftig nedgång i sina bokningar. Det är i kristider som dessa som man tvingas tänka nytt och hitta lösningar på nya problem. Vår tanke är egentligen ganska enkel: om kunderna inte kan komma till verkstaden så får verkstaden komma till dem. 

Idén, som ursprungligen kom ifrån vår samarbetspartner MECA, finns nu tillgänglig för samtliga de 2 000 verkstäder som är anslutna till Lasingoo. Som bilägare är det enda man behöver göra att klicka i hämta/lämna-tjänsten i vårt befintliga bokningssystem så sköter verkstaden resten. 

Verstäder erbjuder hämta och lämna-service

Bild: Några verkstäder som redan erbjuder hämta och lämna-service i Stockholmsregionen. Detta markeras tydligt i verkstadslistningen i bokningsprocessen på lasingoo.se

Verkstaden sätter själv sitt pris på hämta och lämna-tjänsten

Det är upp till verkstäderna själva att bestämma vilket pris de sätter på tjänsten och sedan kommer man gemensamt med bilägaren överens om upphämtnings- och avlämningsplats, men standardinställningen är att verkstaden hämtar bilen inom en radie på 2,5 mil. 

På det här sättet gör vi det både enklare och säkrare för bilägarna samtidigt som vi bidrar  till att hjälpa fler verkstäder hålla igång sina verksamheter. Boka bilservicelasingoo.se och se om din verkstad erbjuder hämta och lämna-service.